Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer
  

Garagedeuren

Wilt u een garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Terrascompleet.nl op hun waarde te schatten. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel. De dubbelwandige panelen met een dikte van 40mm zijn gelijkmatig opgevuld met CFK-vrij Polyurethaanschuim. Daardoor biedt de ingebouwde en rondom afgedichte Terrascompleet.nl deur de hoge warmte isolatiewaarde van U=0,84 W/m2K per paneel.

Maatwerk

Alle garagedeuren van Terrascompleet.nl worden op uw wensen geproduceerd en klant specifiek op maat gemaakt. U kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Dit maakt het mogelijk dat er voor iedere situatie een passende oplossing wordt gevonden.

Een keuze voor ruimte

Wanneer u kiest voor een sectionaal garagedeur kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

Voor nieuwbouw of renovatie

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur er uit ziet. Rechthoekig, of met ronde boog, de garagedeuren van Terascompleet.nl past in iedere garage. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat geplaatst. Hierdoor is ook het wisselen van een oude garagedeur met onze deur geen probleem.

In harmonie met uw huis

De garagedeuren van Terascompleet.nl zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zijn ze in iedere stijl toe te passen.
 

 
Vraag nu de
Gratis brochure Garagedeuren
van Verano® vrijblijvend aan.
 

 


 

 

Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet Zonwering | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat