Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer
  

Klanten over ons

22-06-2018
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe Weinor terrasoverkapping. Door de goede adviezen tot een juiste keus gekomen. De plaatsing ging voortreffelijk en netjes. Zelfs voor de regenpijp werd een mooie aanpassing verzonnen. Hartelijk dank voor deze zeer goede service.

G.D. Siderius

02-10-2017
Zeer tevreden gebruiker van een glazen wand en recent geplaatst uitvalscherm. Alles op vakkundige manier geplaatst. *Ouderwets* vakmanschap en service. Zeer aan te bevelen.

Meyer

14-03-2016
Vorig jaar zomer rol luiken laten plaatsen . Erg veel plezier van zomer houd warmte buiten en in de winter houd koude buiten. Zeer netjes opgehangen.
Super bedankt.

23-09-2015
Zeer mooie offerte ontvangen met duidelijkheid over prijs die geboden werd voor ons screen en rolluik boven. Merk Verona laat Roma ver achter zich terwijl deze producten gelijkwaardig zijn. Daarna prima montage en de stroomkabels netjes aangelegd.
Hopelijk vele jaren plezier

Fam Koopmans

07-08-2015
Herman, bedankt voor het plaatsen van de luifel en brede luxaflex! Het hangt er allemaal geweldig voor.
Heb al veel leuke reacties gehad en geef dan meteen jou naam door!! Bedankt van Wil

Wil Philipsen

27-06-2015
Vakkundige, snelle en sympathieke service!

M van de Geer

22-04-2015
Herman, enorm bedankt voor alweer een prima aflevering en montage van screens en horren maar bovenal dank voor je supergoede service! Je hebt me geheel belangeloos geholpen met problemen met een glaswand in de storm, terwijl deze niet eens door jullie is geleverd. Een fantastisch bed

Nel Castricum

12-08-2014
Wij hadden een onwillig zonnescherm boven onze serre, er
ontstond kortsluiting.
Niet het motortje maar met een nieuw kabeltje en een nieuwe schakelaar werd het probleem vakkundig opgelost.
Al jaren zeer tevreden over de geleverde spullen.

familie de Jong

18-05-2014
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe Weinor terrasoverkapping van textiel inclusief LED verlichting.
Dankzij het eerlijke advies, het gevoel om geen overhaaste beslissingen te hoeven nemen en de vakkundige plaatsing van het geheel genieten wij nu van een heerlijke schaduwr

Familie Wester

06-04-2014
Zoals gebruikelijk weer netjes en naar tevreden geholpen. En dat alleen na telefonisch contact. Zijn er weer zeer content mee met ons nieuwe rolluik.

Groetjes en op naar de volgende bestelling

Edwin.Monika en Naomi

13-03-2014
We zijn zeer tevreden over de geplaatste rolluiken, we hebben er veel plezier van.
We zijn netjes geholpen in de showroom en de mannen die de rolluiken hebben geplaatst zijn kundig en laten de boel netjes achter!
Nogmaals bedankt!

familie Offerman

11-02-2014
Ons zonnescherm klapperde heel erg bij veel wind. Het scherm niet eens bij Terrascompleet Zonwering gekocht (stom, ik weet het :) ), maar wat hebben ze ons snel geholpen! Herman en Wulfert hebben heel snel en vakkundig ons probleem opgelost! Heel erg bedankt!

Hypotheeknet Dronten

01-10-2013
Fijn en professioneel geholpen, zowel in de showroom als bij de montage van de rolluiken. Vriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Hartelijk bedankt!

Van Rhijn

01-08-2013
Ons zonnescherm was uit de rails gelopen. jullie kwamen snel kijken en binnen 1,5 uur was het weer gerepareerd.We zijn erg blij dat we het zonnescherm dankzij jullie goede en deskundige hulp weer kunnen gebruiken. bedankt!!

Danielle Bruinier

11-07-2013
Reactie: Na de glazen deuren die door terrascompleet geleverd en geplaatst is hebben ze vandaag het rolluik geleverd en geplaatst klasse heren een stukje vakwerk bedankt

Mevr. Olthof, Almere

17-06-2013
Vandaag is mijn elektrische zonnescherm opgehangen.
Hij ziet er echt super mooi uit en hij werkt perfect met de afstandsbediening.
De 2 mannen die hem hebben opgehangen zijn ontzettend vriendelijk en zeker in voor een grapje.
Het oude scherm hebben ze er af gehaa

Gerrald ten Kate

31-05-2013
Onlangs wilde ons zonnescherm niet meer op en neer. De motor bleek dienst te weigeren. Gelukkig kon Herman ons snel en op een heel prettige manier helpen, zodat ons scherm weer functioneert zoals het hoort.

Fam. Rutgers

25-05-2013
Wij hebben rolluiken laten plaatsen bij de slaapkamers. Zeer tevreden over het resultaat. Verwachtingen zijn uitgekomen!

Fam. Marring
Uw ervaring ook delen?

Zeer mooie offerte ontvangen met duidelijkheid over prijs die geboden werd voor ons screen en rolluik boven. Merk Verona laat Roma ver achter zich terwijl deze producten ...
Lees verder >>

Fam Koopmans
Ploegschaar 52A Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet Zonwering | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat