Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer
  

Zonwering | Screens

Zoveel glas is heerlijk om de zon te voelen, maar soms wil je toch even bescherming. Dankzij onze mooie collectie screens en zonwering kunt u uw serre, tuinhuis, schuif- en vouwwand voorzien van passende bescherming. Maar uiteraard kunt u deze ook gebruiken voor uw bestaande ramen.

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en werking van een screen, en daardoor ook van uw woonomgeving. Laat u goed informeren en inspireren door de ruime keuze in de Terrascompleet Zonwering doek collectie.

Bedieningsvormen
Standaard zijn de meeste screens uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme met draaistang, maar tegenwoordig kiezen veel mensen voor het gemak van elektrische motoren. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een afstandsbediening of zon-windautomaat. Uw scherm gaat dan volledig automatisch open of dicht, op momenten die uzelf óf de weersomstandigheden bepalen.

Ritz screens of Zip screens

Voor windgevoelige plaatsen aan uw woning of bedrijfspand is een zogenaamd Ritz screen de oplossing voor een duurzame oplossing voor uw zonwering. Het zonweringsdoek wordt letterlijk geritst binnen de zijdelingse geleiders.

Terug naar buitenzonwering

Screens
Datum: 27-01-2012

6 foto's

Bekijk fotoboek =>


 

 
Vraag nu de
Gratis brochure Screens
van Verano® vrijblijvend aan.
 

 


 

 


Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet Zonwering | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat