Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer
  

Somfy| Home Motion | Zonwering | Garagedeur

De tijd ligt nog niet eens zo ver achter ons dat we alles met de hand deden: zonnescherm intrekken, rolluiken laten zakken, de garagedeur openen en wat al niet. Toen kwam Somfy met de elektrische aandrijving voor deze voorzieningen. Eerst via een simpele wandschakelaar, later gevolgd door radiografische techniek (RTS) met de afstandsbediening.

Technologie is inmiddels onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het comfort van klimaatregeling in de auto, mobiel internetten, interactieve televisie, het past allemaal in ons leefpatroon.

Maar hoe zit het met huisautomatisering?
Een belangrijke stap voorwaarts is de ontwikkeling van io-homecontrol®, dat is de radiografische techniek die het mogelijk maakt te ‘communiceren’ met verschillende comfortproducten in uw huis volgens het 2-weg principe: u geeft met een druk op de knop een signaal naar bijv. een zonnescherm. De afstandsbediening laat meteen het resultaat van uw opdracht zien of horen.


Bedienen met smartphone of tablet via de Somfy Tahoma box en het internet.
Somfy gaat nog een stap verder: het is nu zelfs mogelijk dat u met dit systeem uw hele huis kunt controleren, waar ter wereld u ook bent. Aan het strand of op uw vakantieadres. In uw favoriete restaurant of op de boot. U communiceert simpelweg met uw huis door middel van uw smartphone, tablet of laptop. Wilt u bijvoorbeeld iemand toegang geven tot uw garage maar u bent niet thuis? Vanaf uw smartphone is dit zo in werking gezet. En het aardige is: het vergt slechts de investering van één simpel kastje, de Tahoma. Die maakt het draadloos communiceren met u en uw comfortabele woning voortaan uiterst eenvoudig via het internet.

De toekomst met Home Motion in de basis
En zo wordt uw huis steeds meer het huis van de toekomst. Home Motion by Somfy maakt de digitale communicatie mogelijk tussen u en uw huis. Onafhankelijk van weersomstandigheden, tijd, plaats en van welke producten ook in huis. Het later toevoegen van nieuwe producten en functionaliteiten aan het systeem is kinderspel geworden. Voor u betekent dit vrijheid van bedienen en toch altijd de controle behouden!

Voor meer informatie over dit product


Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet Zonwering | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat