Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer
  

Terrasoverkappingen

Heerlijk, nog even in uw tuin zitten? Laat u niet tegenhouden door een zomerse regenbui of een avondbriesje... Terrascompleet.nl uit Biddinghuizen biedt u de oplossing: een schitterende terrasoverkapping. Zo kunt u op uw eigen terras met vrienden toch genieten van een heerlijke maaltijd!

Terrasoverkapping in uw eigen stijl
Een terrasoverkapping is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De meest gangbare oplossing biedt een glazen of kuststof dakbedekking met aluminimum onderconstructie. Geheel onderhoudsvrij. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u de zijkanten dicht laten maken. Wilt u uw overkapping niet van glas? Vraag dan naar de houten of polycarbonaat varianten. Alle materialen kunnen op maat worden geleverd.

Met onze deskundigheid adviseren wij u graag over de verschillende varianten voor de terrasoverkapping. En de daarbij behorende prijzen. Op basis van uw wensen en wat er (technisch) mogelijk is.

Noot: een terrasoverkapping valt in de catagorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de overkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden. Bron:www.vrom.nl
Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of doe een check op: www.omgevingsloket.nl
 

 
Vraag nu de
Gratis brochure Terrasoverkapping
van Verano® vrijblijvend aan.
 

 


 

 


Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet Zonwering | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat