Over Terrascompleet

De kracht van Terrascompleet ligt o.a. bij het persoonlijke contact met de klant en het denken in mogelijkheden. Dit ligt mij en heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken.

Mijn naam is Roel Kieft, eigenaar van TerrasCompleet.
Jarenlang heb ik werkervaring opgedaan op uitvoerend/praktisch vlak, van elektra- aanpassingen, badkamerrenovaties tot complete woning renovaties. Daarnaast heb ik veel gewerkt met hout, te denken aan het ontwerpen en maken van houten meubels, houten veranda’s en houten overkappingen. Je zou kunnen zeggen dat ik een echte vakman en allrounder ben. Deze ervaring neem ik mee in TerrasCompleet, waardoor kwaliteit en service op één staan. Graag kijk ik samen met jou naar je wensen voor je terras of zonwering.


Terrascompleet.nl biedt u de beste leveranciers

Samen bieden wij u vakmanschap. Wij werken met de beste leveranciers. Daarnaast bezoeken wij beurzen en showrooms van leveranciers. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste trends, wat wij mee kunnen nemen in ons advies richting u als klant. Ook geven wij u tips. Met Terrascompleet.nl zijn wij u graag van dienst om u van het buitenleven te laten genieten.

Het team van Terrascompleet

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten, dat is wat wij delen. Onze vakmanschap, ervaring en kennis sluiten perfect op elkaar aan. Daarom besloten wij de handen ineen te slaan en een nieuw concept te ontwikkelen: Terrascompleet.nl. Eén aanspreekpunt voor de realisatie én de aankleding van uw terras. Met onze producten en diensten maken wij de overgang van uw huis naar de tuin compleet. Wij ontzorgen, u geniet!

Wie zijn wij? Even voorstellen..

Graag stellen we je voor aan onze collega Rik:

Per 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij Terrascompleet, na jarenlang voor een andere werkgever te hebben gewerkt als Magazijnchef. Ik miste het werken met mijn handen, waardoor ik deze nieuwe uitdaging ben aangegaan.

Mijn ervaring ligt o.a. op het gebied van badkamer, toilet- en keukenrenovaties. De meeste ervaring heb ik op het gebied van keukenmontage, waar ik een eigen bedrijf in heb gehad. Ik weet om te gaan met velerlei soorten materialen en heb hier inzicht in, waardoor de overstap naar de tak van zonwering voor mij klein is.

Waarom Terrascompleet?
De kracht van Terrascompleet ligt o.a. bij het persoonlijke contact met de klant en het denken in mogelijkheden. Dit ligt mij en heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken.

Graag stellen we je voor aan onze collega Ramon:

Per 1 mei 2021 ben ik in dienst bij Terrascompleet. Hiermee volg ik één van mijn passies: het werken met hout. Het bouwen van houten buitenverblijven, bergingen of meubels in- en om het huis zijn mij op het lijf geschreven. Ik heb ervaring in de meubelmakerij en weet hierdoor wat precisiewerk inhoudt. Verder heb ik voorheen veel ervaring opgedaan in het renoveren van badkamers en ben ik bekend met diverse montagewerkzaamheden. Kortom; een veelzijdige duizendpoot met een goede drive!

Waarom Terrascompleet?
De kleinschaligheid van Terrascompleet en de goede werksfeer maken dat ik de overstap heb gemaakt. Daarbij hebben we allen onze eigen expertise en krijgen we de ruimte om dit verder te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen.

 

Meer dan adviezen en tips voor terras en tuin

Missie: innovatieve oplossingen én vakkennis voor terras en tuin
Met Terrascompleet.nl bieden wij innovatieve oplossingen én vakkennis voor zonwering, terras en tuin. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten. Wij staan voor een zorgeloze levering en/of realisatie van projecten op en rond terras. Terrascompleet.nl ontzorgt en de klant geniet. Hier streven wij dagelijks naar.

Wij vormen een innovatief, modern en betrouwbaar team van vakmensen, die samenwerken met de beste leveranciers. Wij werken projectmatig, volgens vaste duidelijke procedures. U bepaalt zelf wat u als product of dienst afneemt zonder verrassingen. Wensen worden op maat geleverd.

Visie: uw terras als verlengstuk van binnen naar het buitenleven
Wij ervaren het terras als verlengstuk van het binnen- naar het buitenleven. Het is de plek waar iedereen een stuk ontspanning vindt. Daarom zetten wij met Terrascompleet.nl het terras centraal in ons concept. Wij willen in ieders leefomgeving de overgang van huis naar tuin compleet maken. En naar wens. Dit doen wij met onze producten, diensten en advies.

U staat als klant centraal. Met ons heeft u één aanspreekpunt voor de realisatie van terrasoverkapping én aankleding van het terras. Denk hierbij ook aan zonwering, UV-reductie, bestrating, vloeren, beplanting, verlichting en verwarming.

Wat kan Terrascompleet.nl voor uw terras en tuin betekenen?

Showroom

Terrascompleet.nl heet u van harte welkom!
Voor iedereen die onze kwaliteitsproducten wilt bekijken en/of advies nodig heeft inzake terrasoverkappingen, buitenverblijven, carports, buiten- en binnen zonwering is binnen korte termijn van harte welkom op de Korenmaaier 13 in Biddinghuizen. Momenteel is de showroom in aanbouw. Uiteraard kunnen wij u wel van de nodige adviezen voorzien.

Wij streven ernaar om in de showroom meerdere overkappingen ten toon te stellen van ondermeer: Weinor, Cornels, Pallazzo, Verano en Gardendreams evenals terrasoverkappingen met schuifbare glaswanden, vaste windschermen en uiteraard zonweringen voor de overkapping.

Ook voor uw raambekleding, raamhorren, deurhorren, uitvalschermen, knikarmschermen, screens of rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij ontzorgen,
u geniet!